Музика

Държавна опера Русе представя в Разград концерт-спектакъла "LIVE ON BROADWAY"

Втората спирка от турнето на Русенска опера с Рафи Бохосян е на 10 април в Общинския културен център на Разград

Държавна опера Русе представя в Разград концерт-спектакъла "LIVE ON BROADWAY"

 Държавна опера Русе представя в Разград концерт-спектакъла "LIVE ON BROADWAY" 

След два напълно разпродадени концерта в Русе и един в Добрич, Държавна опера Русе представя концерт-спектакъла "LIVE ON BROADWAY" - вечер с едни от най-великите мюзикъли за всички времена, и в Разград.

Втората спирка от турнето на Русенска опера с Рафи Бохосян е на 10 април, сряда, в Общинския културен център на Разград.

"LIVE ON BROADWAY" е повече от концерт, това е пътуване през времето и пространството - вълшебно музикално преживяване, което ще остане в сърцата завинаги.

На сцената заедно с Рафи Бохосян ще бъдат оркестъра и хор на Държавна опера Русе, под диригентството на магнетичната маестра Вилиана Вълчева, както и солистите Даниела Караиванова и Борис Луков, които са готови да  очароват публиката на Разград с гласовете си.

Тя ще се наслади на песни от велики бродуейски заглавия, като "Цар Лъв", "Коса", "Ах Този Джаз", "Фантомът на Операта", "Уестсайдска История”, ”Мамма Миа”, “Красавицата и Звярът” и ще преживее вълнуващи моменти с вечните хитове на Елтън Джон, Queen, Франки Вали, ABBA и много други…

 БИЛЕТИ Eventim: https://bit.ly/3ud9m3w

БИЛЕТИ на касата на ОКЦ - Разград и на тел. 0882025942

 

 

Автор:
Диана Димитрова, Държавна опера Русе
Публикация:
09.04.2024 г. 13:49
Посетено:
158
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/38909-darzhavna-opera-ruse-predstavya-v-razgrad-kontsert-spektakala-live-on-broadway