Музика

"Музика под небето на Париж" с Ginger Groove @ Schroedinger bar, 14.02

На 14 февруари ви каним на романтична музикална разходка из столицата на любовта!

"Музика под небето на Париж" с Ginger Groove @ Schroedinger bar, 14.02

◊ ПОКАНА

На 14 февруари, франкофоните от Ginger Groove ще представят "Музика под небето на Париж" в Schroedinger Bar. На крилете на музиката ще се пренесем в емблематичната френска столица - из малките кокетни улички на Монмартър, по Шанз-Елизе до Айфеловата кула...

Споделете с нас една вечер с вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini в изпълнение на китара, барабани, глас и контрабас!

Ако не сте били част от музикалното пътешествие "Музика под небето на Париж" досега, не се колебайте да споделите с любимите си хора една вълнуваща френска авантюра. На крилете на музиката ще пренесем душите си до един от най-романтичните градове и ще се потопим в неповторимата атмосфера на този така обичан град.

Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат:
• Боряна Йорданова - вокал
• Влади Михайлов - контрабас
• Борислав Илиев - китара
• Стоил Иванов „Stiu” - барабани

 

Повече за "Музика под небето на Париж":

Поредицата концерти „ Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена".

Бар Шрьодингер -
ул. „Св. св. Кирил и Методий” 1

14 февруари (сряда)
Начало: 20:00 ч.
Вход: 20 лв.
Резервация: +359886660208 Бар Шрьодингер

Автор:
Стоил Иванов
Публикация:
09.02.2024 г. 14:33
Посетено:
623
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/38515-muzika-pod-nebeto-na-parizh-s-ginger-groove-schroedinger-bar-14-02