Музика

Държавна опера Русе представя "Коледа Extravaganza", със специалното участие на Михаела Филева

Коледен концерт на 22 декември от 19 часа в Доходно здание - Русе. Диригент - Маестро Владимир Бошнаков

Държавна опера Русе представя "Коледа Extravaganza", със специалното участие на Михаела Филева

◊ ПОКАНА

На 22 декември, петък, от 19 часа в Доходно здание, Държавна опера - Русе представя "Коледа Extravaganza" - Празничен коледен концерт със специалното участие на Михаела Филева!

Блестящ коледен концерт с богата програма, съдържаща най-прочувствените коледни песни ще поднесат на русенската публика солистите на Държавна опера Русе в компанията на най-новия си приятел – „певицата на нежността и очарованието“ – Михаела Филева и оркестъра на Държавна опера – Русе. В калейдоскоп от любими и познати мелодии, които сме свикнали да чуваме в дните преди Коледа, пъстроцветието на празничното настроение ще завладее и покори всички без остатък – артистите на сцената, оркестрантите, публиката!

Диригент - Маестро Владимир Бошнаков!

“Срещите ми с Русенската публика винаги са били много вдъхновяващи. Нямам търпение за 22 декември, когато отново гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт с участието на солистите и оркестъра на Държавна Опера Русе, под диригентската палка на маестро Владимир Бошнаков!

Ще изпълним любимите ни мелодии вдъхновени от празника, както и моята музика! Очакваме ви с нетърпение, за да споделим Коледния дух заедно!” - думи на талантливата любимка на публиката Михаела Филева, която съвсем скоро ще озари голямата сцена на Доходното здание заедно с оркестъра и солистите на Държавна опера - Русе!

Билети на каса Опера и онлайн на

www.ruseopera.com и в мрежата на www.grabo.bg

 

 

Автор:
Диана Димитрова, Държавна опера Русе
Публикация:
20.12.2023 г. 11:43
Посетено:
412
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/38304-darzhavna-opera-ruse-predstavya-koleda-extravaganza-sas-spetsialnoto-uchastie-na-mihaela-fileva