Музика

Megadeth с концерт у нас през 2024 г.

Групата ще представи новия си албум „The Sick, The Dying... And The Dead!“

Megadeth с концерт у нас през 2024 г.

Траш метъл групата Megadeth включва София в турнето си “Crush The World” през 2024 г. Концертът им ще бъде на 15 юни на Столичния колодрум в Борисовата градина, известен и като “Арена София” (името съвпада с преименуваната зала “Арена Армеец”). Последното гостуване на групата у нас беше през 2020 г., припомнят организаторите от Fest Team.

През следващата 2024 г. Дейв Мъстейн и компания ще представят последния си албум „The Sick, The Dying... And The Dead!“. За него вокалистът Дейв Мъстейн споделя: „Поставям този албум спокойно някъде между “Countdown” и “Rust In Peace”. Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на Megadeth около “Countdown to Extinction”, доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на “Rust in Peace”. Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството. Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг."

Билетите са в масова продажба на ticketstation.bg от понеделник, 11 декември, в 11:00 ч. на цени от 88 до 140 лв.

Megadeth предлагат за най-големите си фенове и възможност за лична среща с тях, снимки и участие в специална сесия с въпроси и отговори. Повече информация за нея можете да намерите на официалния сайт https://www.megadeth.com.

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
16.12.2023 г. 11:00
Посетено:
351
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/38228-megadeth-s-kontsert-u-nas-prez-2024-g