Музика

Концертът на Editors в рамките на Burgas Summer Live се отлага за догодина

Събитието трябваше да бъде на 13 август в Бургас

Концертът на Editors в рамките на Burgas Summer Live се отлага за догодина

"Дългоочакваният концерт на Editors в Бургас на 13 август не може да се състои поради непредвидени логистични предизвикателства" - това съобщиха организаторите от "Фест тийм" за събитието, което трябваше да бъде част от поредицата концерти Burgas Summer Live.

"Вече работим с групата по пренасрочването на нова дата за концерта за София, възможно най-скоро догодина. Надяваме се скоро да можем да обявим новата дата и локация", допълват в съобщението си от "Фест тийм".

Всички билети, закупени за концерта в Бургас за 13 август за Editors, ще бъдат валидни за новата дата в София през 2024 г. Ако желаете, можете да върнете билета си срещу пълно възстановяване на сумата, като попълните следния формуляр.

Припомняме, че още един концерт от Burgas Summer Live беше отменен преди броени дни - Years & Years, Oscar and the Wolf, Tommy Genesis и Rushi на 12 август, както вече писахме в "Културни новини".

Предстоят обаче два концерта на Морска гара Бургас - на 6 август с Roisin Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor, Phuture Shock и на 11 август с Franz Ferdinand, Nothing But Thieves, Hayes & Y.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
04.08.2023 г. 12:40
Посетено:
435
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/37430-kontsertat-na-editors-v-ramkite-na-burgas-summer-live-se-otlaga-za-dogodina