Музика

Отмениха концерта на 12 август от поредицата Burgas Summer Live

Можете да посетите друг концерт или да си възстановите парите от билети

Отмениха концерта на 12 август от поредицата Burgas Summer Live

Отмениха концерта на 12 август от поредицата Burgas Summer Live

"Със съжаление Ви информираме, че поради непредвидени обстоятелства взехме решение да отменим датата с концертите на Years & Years, Oscar and the Wolf, Tommy Genesis и Rushi, която трябваше да се проведе на Морска гара Бургас на 12 август." Това съобщение написаха днес организаторите на събитието, част от поредицата концерти Burgas Summer Live. 

Ако сте си закупили билет за този концерт, организаторите от "Фест Тийм" предоставят възможност да го използвате за вход за някой от другите концерти от Burgas Summer Live или да си получите средствата обратно. За всеки от тези избори обаче трябва да направите заявка онлайн тук. Същия формуляр трябва да попълните и ако сте закупили билета си от магазини "На тъмно".

С билет за отменения концерт може да посетите концерта на 27 юли с Architects, While She Sleeps, Heriot & Expectations, концерта на 6 август с Roisin Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor, Phuture Shock или концерта на 11 август с Franz Ferdinand, Nothing But Thieves, Hayes & Y.

Всички, закупили билет онлайн от ticketstation.bg и избрали да го върнат, ще получат своите средства автоматично след попълване на заявка по картата, с която са заплатили за поръчката си. Не е нужно въвеждането на номер на сметка. В случай, че не получите средствата си в обявения срок от 14 работни дни, можете да се свързвате с contact@ticketstation.bg

Формулярът ще бъде активен до 31 декември 2023 г. След тази дата възстановяване на средства няма да се извършва.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
24.07.2023 г. 19:10
Етикети:
Посетено:
343
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/37378-otmeniha-kontserta-na-12-avgust-ot-poreditsata-burgas-summer-live