Музика

„Любими песни от филми на Уолт Дисни“ – концерт на Вокална студия „Усмивки“

1 юни 2023, 19.00 часа, Културен център “Стара Загора“

„Любими песни от филми на Уолт Дисни“ – концерт на Вокална студия „Усмивки“

„Любими песни от филми на Уолт Дисни“ – концерт-подарък от Вокална студия „Усмивки“ за Деня на детето

На 1 юни от 19.00 часа, Културен център “Стара Загора“ ще се превърне в приказен замък и ще се изпълни с красивата музика на „Любими песни от филми на Уолт Дисни“.

Този концерт е подаръкът за Деня на детето от Вокална студия „Усмивки“ при Народно читалище „Родина 1860“, за всички малки и вече пораснали деца на Стара Загора.

Уолт Дисни е творец, титан в анимацията и ненадминат създател на приказни светове. Тази година се навършват 100 години от създаването на една от най-големите и успешни медийни компании до днес, носеща името му - “The Walt Disney company”.

Тези, които решат да станат част от този вълшебен свят, ще споделят емоцията на най-популярните песни от филмите на Дисни: „Замръзналото кралство“, „Мулан“, „Смелата Ваяна“, „Принцеса Анастасия“, „Храбро сърце“, „Красавицата и звярът“, „Зоотрополис“, „Пепеляшка“, „Цар Лъв“ „Малката русалка“, който печели „Оскар“ за музика, от „Пинокио“, чиято песен е музикалната емблема на компанията, от филма „Снежната кралица“ с две награди „Оскар“, от романтичната комедия „Капан за родители“ с две номинации за „Оскар“, „Рапунцел и разбойникът“, „Жабокът принц“, „Снежната кралица“, „Училищен мюзикъл“ и още много музикални изненади.

Вход свободен!

 

Автор:
НЧ "Родина-1860" Стара Загора
Публикация:
30.05.2023 г. 15:30
Етикети:
Народно читалище "Родина-1860" Стара Загораконцерт
Вокална студия „Усмивки“
„Любими песни от филми на Уолт Дисни“
Посетено:
342
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/37042-lyubimi-pesni-ot-filmi-na-uolt-disni-kontsert-na-vokalna-studiya-usmivki