Музика

Първият глас на България Стелияна Христова тръгна на турне

Това е четвърти клубен тур на първата победителка в “Гласът на България”

Първата победителка в “Гласът на България” Стелияна Христова започна нова серия от участия в страната.  Това е нейният четвърти клубен тур. 

Стелияна излиза на сцената заедно с нейния музикант Петко Савов (клавишни), а концертите им по традиция ще бъдат с продължителност от близо три часа. Атрактивното дуо ще поднесе на почитателите си нестандартни версии на много от най-любимите български песни и световни класики, импровизации и авторски парчета. Гласовитата изпълнителка не веднъж е споделяла, че харесва свободата и уюта на клубната сцена. Тя е предпочитана от нея и заради близостта и контакта с публиката.

Обиколката на страната бе открита с концерт във Велико Търново на 11 февруари и ще продължи през цялата 2023 г. През пролетта музикантите ще гостуват в популярни клубове в Етрополе, Габрово, Плевен, Горна Оряховица, Русе, Карлово и Враца.

Всички дати и градовете, в които Стелияна и Савов ще гостуват, ще бъдат публикувани в официалните канали на музикантите в социалните мрежи, а билети ще се продават на място, в самите клубове.
 
 
Автор:
SAVOV MUSIC / П. Савов/
Публикация:
11.03.2023 г. 13:47
Посетено:
113
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36541-parviyat-glas-na-balgariya-steliyana-hristova-tragna-na-turne