Музика

"Среща на изкуствата" - концерт на Пламен Сивов

8 март 2023 г., 17.30 ч., Галерия "Май" - Сливен

"Среща на изкуствата" - концерт на Пламен Сивов

 

◊ ПОКАНА

На 8 март 2023 г. Галерия “Май” ще бъде домакин на ново събитие от поредицата “Среща на изкуствата” - поетично-музикалния рецитал на Пламен Сивов.
 
В деня, посветен на жената - майка и любима - Дружеството на художниците - Сливен и Съюзът на българските художници - Представителство Сливен ви канят на една среща между поезията, музиката и изобразителното изкуство в уютното пространство на Галерия “Май” в сградата на Общинския съвет.
 
Пламен Сивов е роден и израснал в Сливен, но от 30 години живее и работи в София. Автор на десетки песни, един от основателите на популярния акустичен квартет “Точка БГ”, носител на множество награди за поезията и музиката си.
 
Концертът в Галерия “Май” е първата самостоятелна сценична изява на Пламен Сивов в родния му Сливен. Гостите ще имат възможност да чуят някои от емблематичните му песни, посветени на любовта и жената и да се потопят в света на неговата поезия, в атмосферата на картините на сливенски автори.
 
В рамките на събитието една от картините в изложбата ще бъде изтеглена чрез жребий и ще стане собственост на печелившия от публиката.
 
Място: Галерия "Май", Общински съвет, Сливен
Начало: 17.30 ч.
Вход свободен.
 
Заповядайте!
 
Автор:
Организаторите
Публикация:
08.03.2023 г. 11:07
Етикети:
Посетено:
337
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36487-sreshta-na-izkustvata-kontsert-na-plamen-sivov