Музика

Концерт на свещи на 14 февруари – нестандартно преживяване на неочаквано място

Проектът “Заслушай се” стартира с Jamie McDonald & The Number Nein в K.E.B.A. в София

Концерт на свещи на 14 февруари – нестандартно преживяване на неочаквано място

 

◊ ПОКАНА

Концерт на свещи с Jamie McDonald & The Number Nein поставя началото на поредицата събития „Заслушай се“, които ще провокират сетивата с нестандартни музикални преживявания на неочаквани локации в столицата. Едно от най-шумните места в сърцето на София – K.E.B.A., ще се преобрази напълно на 14 февруари. Светлините ще бъдат изгасени, ще останат само проблясващите пламъци на свещите, за да може публиката да се заслуша истински в музиката.

Ирландецът Джейми Макдоналд от години твори в България, има няколко албума и може редовно да бъде засечен в различни столични барове и културни пространства. Този път обаче изпълненията с групата му ще бъдат чути съвсем различно – заради нестандартната обстановка, която ще излезе от рамките на традиционното музикално клубно преживяване. Това ще бъде първият лайв на групата в София от над две години, като музикантите са подготвили специална програма от новия си албум, който ще представят на първото издание на “Заслушай се”. Всичко това ще бъде приятно допълнено от специфичното присъствие на Джейми и неповторимото му ирландско чувство за хумор.

С това нетрадиционно преживяване на 14 февруари искаме да поканим публиката да освободи сетивата си напълно и да чуе по различен начин музиката. Това ще бъде концерт, извън всички правила и стереотипи, и сме убедени, че ще остане дълго време в съзнанието на ценителите на това изкуство“, коментира Никул Георгиев от екипа на Lampa Collective.

Още за проект "Заслушай се" - в Културни новини: https://kulturni-novini.info/ 

 

Автор:
Татяна Павлова
Публикация:
10.02.2023 г. 11:25
Етикети:
Lampa Collective14 февруариК.Е.В.А."Заслушай се"
Концерт на свещи
Jamie McDonald & The Number Nein
Посетено:
422
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36358-kontsert-na-sveshti-na-14-fevruari-nestandartno-prezhivyavane-na-neochakvano-myasto