Музика

Св. Валентин с "Музика под небето на Париж" (Ginger Groove LIVE)

Романтично музикално пътешествие до столицата на любовта

Св. Валентин с "Музика под небето на Париж" (Ginger Groove LIVE)

 

Св. Валентин с "Музика под небето на Париж" (Ginger Groove LIVE)

Ако отдавна сте отлагали да заведете любимата си половинка до Париж, то ние ще ви помогнем! Романтичната музикална разходка из парижките потайности ще започне на 14 февруари от гара Грамофон. "Музика под небето на Париж" е възможност да се насладите на най-емблематичните френски песни от миналия век до днес. „La Vie en Rose“, „Sous Le Ciel de Paris“, „Paris Sera Toujours Paris“ са само част от песните на Едит Пиаф, Ив Монтан, Шарл Трене, Pink Martini и ZAZ, които ще чуете в изпълнение на франкофоните на българската музикална сцена – Ginger Groove.

Не пропускайте възможността да видите живота в розово и да се потопите в атмосферата на френската столица с „Музика под небето на Париж“! Вратите са отворени от 19, а началото е от около 20 часа. Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат: Боряна Йорданова (вокал), Борислав Илиев (китара), Влади Михайлов (контрабас) и Стю Иванов (барабани). Зад пулта – добре познатият на всички, които обичат Клуба: DJ Light.

Направете резервация на телефон 089 882 9676 – местата са ограничени!
Ако искате да научавате за още интересни концерти – следете ни тук и харесайте страниците ни във фейсбук – Partymusic.bg!

14 февруари (вторник)
Клуб Грамофон
19 часа
Предварителна продажба на билети (15 лв.) – в мрежата на Билет.бг.
Вход на място: 20 лв.

 

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
08.02.2023 г. 12:12
Посетено:
718
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36348-sv-valentin-s-muzika-pod-nebeto-na-parizh-ginger-groove-live