Музика

Fun Lovin’Criminals се завръщат за концерт у нас, но в нов състав

Концертът е през месец май в София

Fun Lovin’Criminals се завръщат за концерт у нас, но в нов състав

 

◊ FUN LOVIN’CRIMINALS СЕ ЗАВРЪЩАТ ЗА КОНЦЕРТ У НАС, НО В НОВ СЪСТАВ

Fun Lovin’Criminals ще изнесат концерт в София на 23 май. Групата идва в нов състав и с нов албум. Музикалното събитие ще бъде в Зала 3 на НДК.

Миналата година Fun Lovin' Criminals издадоха първия си албум с оригинална музика от повече от десетилетие – „The Roosevelt Sessions“, с който се отбелязва и новото звучене на бандата преди издаването на още нова музика през 2023 г.

Новият вокалист е Брайън Лейзър, eдин от основателите на групата, мултиинструменталист, който свири на клавишни, бас, хармоника и тромпет по време на концертите на живо и е написал и продуцирал всички парчета на Fun Lovin’Criminals. Досегашният вокалист Хюи Морган напусна групата през 2021 г. Настоящият състав на Fun Lovin’Criminals включва Брайън Лейзър, Франк Бенбини и Наим Кортаци от Happy Mondays.

Билетите за концерта на Fun Lovin’Criminals в София през 2023 г. са на цени от 44 до 88 лв. и се продават в мрежата на Ticketstation.

 

◊ КОИ СА FUN LOVIN' CRIMINALS?

Fun Lovin' Criminals се сформират през 1993 г.  със срещата на Брайън Лейзър и Хюи Морган в Ню Йорк. Дебютният им албум “Come Find Yourself” достига № 7 в британските класации. Най-големият им хит „Scooby Snacks” съдържа диалози от филмите „Pulp Fiction” и „Reservoir Dogs“ на Куентин Тарантино. Групата е издала шест студийни албума, три диска с концертни записи и четири компилации с хитове, алтернативни версии и B-страни.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
04.02.2023 г. 16:27
Етикети:
Софиямузикаконцерт
Брайън Лейзър
Fun Lovin’Criminals
Посетено:
444
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36310-fun-lovin-criminals-se-zavrashtat-za-kontsert-u-nas-no-v-nov-sastav