Музика

"Субдибула" и Ели Раданова започват новата година ударно – с нов сингъл, видео и концерт

„Името ми запомни” е новият сингъл с видеоклип, а концертът е в Swinging Hall на 4 февруари от 23:00 часа!

"Субдибула" и Ели Раданова започват новата година ударно – с нов сингъл, видео и концерт

 

◊ ПОКАНА

„Субдибула” и Ели Раданова започват новата година ударно – с нов сингъл, видео и концерт

„Името ми запомни” е новият сингъл с видеоклип, който групата заедно със стилната си фронт дама, с която работи вече две години, пуска в първите дни на февруари. В добавка към него предстои среднощен концерт в Swinging Hall на 4.02. от 23:00 ч. (вратите на клуба се отварят в 22:00), в който към саунда на бандата и Ели ще бъдат добавени незабравимият глас на Камен Кацата и вездесъщият саксофон на Иван Бороджиев.

Новото парче е по музика на Петър Чухов и текст на Светла Стаменова, като аранжиментът, както винаги, е на групата. Песента звучи изчистено и ефектно и носи в себе си достатъчно енергия, въпреки на пръв поглед успокояващия ритъм. Записите са направени в Toxity Studio, Пиротска 92 и Русаля Студио, смесването е на Момчил Борисов, мастеринга – на Боби Бончев. Видеото е режисирано и монтирано от Венци Дреников, оператор е известният рок-фотограф Стоян Гребенаров, а черно-бялата визия е с романтично-ироничен привкус.

https://www.youtube.com/watch?v=n6b3tIW98-U

И така, на 4 февруари (събота) в 23:00 ч. в Swinging Hall ще ви чакат Венци Дреников – клавишни, програминг, вокал, Ели Раданова – вокал, Петър Чухов – китара, вокал, Момчил Борисов – бас и китара, Божо Тренков – ударни. Както и гостите: Камен Кацата – вокал и Иван Бороджиев – саксофон.

Заповядайте!

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
02.02.2023 г. 15:41
Посетено:
732
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36299-subdibula-i-eli-radanova-zapochvat-novata-godina-udarno-s-nov-singal-video-i-kontsert