Музика

Вокална група „Радиодеца“ кани на „Коледно матине“ на 17 декември

17 декември 2022, 12 часа, Първо студио на БНР

Вокална група „Радиодеца“ кани на „Коледно матине“ на 17 декември

 

◊ ПОКАНА

Вокална група „Радиодеца“ кани на предпразнично „Коледно матине“ на 17 декември от 12 часа в Първо студио на БНР. Заедно с едни от най-вълшебните коледни песни малките певци ще представят премиерно своята нова „Коледна песен“, написана специално за тях от бащата на „Жаба жабурана“ Красимир Милетков с аранжимента на Васил Спасов. А заедно с „Радиодецата“ на сцената ще излезе великолепният Васил Петров.

Част от програмата на малките звезди са и песни като „Честита Коледа“ на композитора Евтим Чакъров по стихове на Александър Петров и „Вятърът снежинки гони“, на маестро Христо Недялков с текста на Петко Колев и аранжимента на Румен Бояджиев-син. 

„Рудолф, еленът с червения нос“ също ще бъде главен герой в приказния концерт.  Специален гост, освен Васил Петров ще бъде и Лили Илиева. Слънчевата и талантлива джаз певица ще стопли сцената на Първо студио с гласа си. В компанията на  Александър Логозаров – китара, тя е подготвила и подарък за публиката – изпълнение на песен от новия им съвместен, авторски проект.

* * *

Билети за концерта са налични в мрежата на Еventim и в Рекламно-информационния център на БНР на бул. "Драган Цанков" №4.

 

 

Автор:
Катя Василева
Публикация:
13.12.2022 г. 13:21
Етикети:
коледни песниВасил ПетровконцертБНРВокална група „Радиодеца“
„Коледно матине“
Александър Логозаров
Лили Илиева
Посетено:
563
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/36055-vokalna-grupa-radiodetsa-kani-na-koledno-matine-na-17-dekemvri