Музика

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в клуб Грамофон

За първи път през тази есен франкофоните на българската музикална сцена ще пренесат публиката през времето и пространството до столицата на любовта

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в клуб Грамофон
 
 
◊ ПОКАНА
 
Музика под небето на Париж с Ginger Groove на 26 ноември в клуб Грамофон
 
Отдавна отлагате пътешествието до Париж? Тогава този музикален полет е за Вас! На 26 ноември (събота) за първи път тази есен ще може да се насладите на прекрасните песни, съпътствали живота във френската столица от миналия век до наши дни!
 
Каним Ви да се присъедините към романтичната музикална разходка из малките, кокетни улички на Монмартър, по Шанз-Елизе до Айфеловата кула или по река Сена - с вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini. Ваши гидове из парижките потайности ще са добре познатите франкофони на българската суинг сцена – Ginger Groove.

Боряна Йорданова – вокал, Борислав Илиев – китара, Стю Иванов – ударни и Влади Михайлов – контрабас ще Ви пренесат през времето и пространството до страната на любовта. Не пропускайте възможността заедно с любим човек да видите живота в розово с "Музика под небето на Париж" и Ginger Groove и харесайте страницата на Partymusic.bg, за да следите музикантите!

Предварителна продажба на билети през bilet.bg - 12лв. Вход на място на датата: 15 лв.

Без никакви изисквания и само с цел вашия комфорт, можете да си направите резервация на 0898 82 96 76, за да имате седящи места.
 
 
Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
06.11.2022 г. 23:56
Посетено:
683
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/35771-muzika-pod-nebeto-na-parizh-s-ginger-groove-v-klub-gramofon