Музика

Love to Eartha - Lady G и братя Владигерови

Концерт, посветен на творчеството, живота и личността на легендарната Ърта Кит

Love to Eartha - Lady G и братя Владигерови

 

За нея Орсън Уелс казва „Най-вълнуващата жена на света“! Певица, актриса, кабаретна танцьорка и социален активист в подкрепа на мира – това е легендарната личност Ърта Кит (1927 – 2008). Носителка на пет награди „Еми“ и звезда на Алея на славата, тя смята, че артистите са истинските дипломати. За тях не е нужно да спазват протоколи и да бъдат политически коректни, те могат да правят промени извън политическите граници. Пример за това е и репертоарът ѝ, включващ песни на различни езици – английски, френски, японски и гръцки.

„Love to Eartha“ е концерт, вдъхновен от творчеството, живота и личността на Ърта Кит - артист и хуманист, една от ярките звезди на нашето съвремие. Един очарователен музикантски състав ще запознае публиката с начина, по който тя е представяла своето изкуство, съчетавайки в един пърформанс музика изпълнена с джаз импровизации, неподрaжаема артистичност и танц.

На сцената на Графична галерия „Богомил Райнов“ (ул. „Св. св. Кирил и Методий“ 24), на 18 юни (събота) от 19.30 до 22 часа, ще общуват музикално добре познатите на българската и международна публика артисти:

Джорджия Павлова/ Lady G – вокал
Константин Владигеров – пиано
Александър Владигеров – тромпет
Арнау Гаррофе - саксофон
Даниеле Феббо – контрабас
Стефан Горанов – барабани

 

Билети може да закупите онлайн в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг чрез ePay, Borica , банков трансфер, PayPal, куриер и наложен платеж.

Може да закупите билети и в касите на Билет.бг.

Love to Eartha
Графична галерия „Богомил Райнов“ - ул. „Св. св. Кирил и Методий“ 24
Събота, 18 юни
19.30 часа

 

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
04.06.2022 г. 18:01
Посетено:
1205
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/34854-love-to-eartha-lady-g-i-bratya-vladigerovi