Музика

Благотворително турне на Формация ГеоМарЧаЛо

07.03. - Концерт "ОСМИхни се!" в подкрепа на Стела Лазарова, DMS STELA

 

◊ ПОКАНА

Музикантите от Формация ГеоМарЧаЛо - Лора Табакова, Чавдар Вълков и Георги Милтиядов стартират първото си благотворително турне от Плевен днес.

Концертите ще бъдат в най-големите градове на България и всеки ще е с различна кауза - да се помогне на борещ се за живота човек, талантлив колега или обществена кауза. Мото на турнето е "Благотворим".

На 07.03.2022 г. (понеделник) от 19:00 ч., Формация ГеоМарЧаЛо, в партньорство с Плевенска филхармония, канят меломаните в Плевен на концерт "ОСМИхни се!" в НЧ „Съгласие 1869“.
 
Концертът, включващ класически пиеси, евъргрийни и джаз-стандарти в авторски музикален прочит от музикантите, ще бъде изцяло акустичен, изпълнен от формацията в състав:
. Чавдар Вълков – цигулка
. Лора Табакова – виолончело
. Георги Милтиядов – клавишни.
 
Важен момент в сценария на вечерта в Плевен е участието в концерта на художничката Румяна Живкова, която на живо пред публиката, ще нарисува картина на тема „Жената“. Идеята е картината да бъде продадена по време на концерта тази вечер и средствата от нея да се насочат към благотворителната кауза.
 
Каузата, зад която Формация ГеоМарЧаЛо застава в първия си благотворителен концерт, ще бъде:
• Чрез картината на Руми Живкова (рисувана по време на концерта) да бъде иницииран благотворителен търг. Художничката ще бъде провокирана да рисува върху музиката в изпълнение на ГеоМарЧаЛо
 
Така картината "Жената" ще донесе радост на публиката, на нейния автор, на Формация ГеоМарЧаЛо и на жената, която ще получи средства за лечение. Нейната кауза става кауза и на концерта в Плевен на Формация ГеоМарЧаЛо.
 
Заповядайте на концерта в НЧ "Съгласие 1869" от 19 часа.
 
Средствата ще бъдат дарени благотворително.
❤️ Тя е Стела Красимирова Лазарова на 35 г.
❤ DMS STELA на номер 17 777 - може да бъде подкрепена и с DMS.
 
С този концерт се поставя началото на благотворителното турне, което Формация ГеоМарЧаЛо ще реализира през 2022 г. на различни сцени на България.
 
Официална страница на Формация ГеоМарЧаЛо:
https://www.facebook.com/geomarchalo.page
 
 
Автор:
Тина Коилова
Публикация:
07.03.2022 г. 12:02
Посетено:
1068
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/34239-blagotvoritelno-turne-na-formatsiya-geomarchalo