Музика

Jeremy? и Прея с акустични концерти в следващото издание на Musicology Live

22 януари 2022, 18 часа, Първо студио на БНР

 

Jeremy? и Прея са музикантите, които ще изнесат бутикови акустични концерти в следващото издание на Musicology Live. На 22 януари, събота, от 18 часа в Първо студио на БНР те ще представят пред публика unplugged версия на най-обичаните си песни.

Musicology Live с DJ Мартен Роберто е новият мултимедиен проект на Радио София за поп, соул, рок, фънк, R&B музика, който представя серия от ексклузивни акустични концерти на най-популярните български изпълнители в Първо студио на БНР.

След радиопредаването си в ефира на БНР, което се утвърди като пространство за квалитетната, модерна, световна и българска музика, Мартен Роберто направи следващата крачка с мултимедиен проект за бутикови акустични концерти от легендарното Първо студио на БНР.

Всеки месец проектът представя нов концерт, а архивът е достъпен в канала на Musicology Live в YouTube за всички фенове на българската музика. Елена Сиракова и So Called Crew бяха гости в първите издания на Musicology Live.

Билети в системата на Ивентим и в Рекламно-информационния център на БНР.

Автор:
БНР
Публикация:
20.01.2022 г. 13:49
Етикети:
Посетено:
447
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/34012-jeremy-i-preya-s-akustichni-kontserti-v-sledvashtoto-izdanie-na-musicology-live