Музика

Коледен концерт-спектакъл на Орлин Павлов и Биг Бенда на БНР

На диригентския пулт на 17 декември в Зала „България“ ще застане маестро Антони Дончев

Коледен концерт-спектакъл на Орлин Павлов и Биг Бенда на БНР

 

◊ ПОКАНА

Коледен концерт-спектакъл на Орлин Павлов и Биг Бенда на БНР 

Един от най-вълнуващите български артисти с характерен и разпознаваем тембър, чаровният Орлин Павлов, заедно с изключителните музиканти от Биг Бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев, ще подари на своите почитатели вълшебно музикално пътуване във времето. Евъргрийни от 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век, отбрана селекция от емблематични коледни песни, както и популярни хитове на Орлин Павлов, аранжирани специално за Биг бенда, ще бъдат събрани в празничен концерт-спектакъл на 17 декември в столичната Зала „България“. Изпълнителят на любимите хитове „Вместо мен“, „Лорейн“, „Секунда“, „Живи Легенди“, „Още малко“ ще поднесе на своята публика вълнуващо музикално преживяване, мост между поколенията и незабравимо пътуване в света на музикалните стилове.

Орлин Павлов, музикантите от Биг бенда на БНР и Маестро Антони Дончев очакват своите почитатели на празничния Коледен концерт на 17 декември в Зала „България“.

Билети в Рекламно-информационния център на БНР (София, бул. „Драган Цанков“ № 4), на касата в зала „България“ и онлайн в мрежата на eventim.bg.

 

Автор: Мая Филипова
07.12.2021 г. 14:59
Посетено: 566
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/33830-koleden-kontsert-spektakal-na-orlin-pavlov-i-big-benda-na-bnr