Музика

Iron Maiden с концерт в София през 2022 г.

Събитието е част от турнето “Legacy Of The Beast 2022”

Iron Maiden с концерт в София през 2022 г.

 

◊ "IRON MAIDEN" ОТНОВО У НАС

Легендарната рок група Iron Maiden обяви концерт в зала “Арена Армеец” в София, част от турнето “Legacy Of The Beast 2022”.

Концертът у нас ще бъде на 13 юли 2022 г. Специални гости ще бъде немската готик метъл група  “Lord Of The Lost”.

"Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне “Legacy Of The Beast”, което трябваше да се случи през 2020 г. и се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум “Senjutsu” – така ще направим “Legacy Of The Beast Tour 2022” дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето – легендарния “Spitfire”, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция”, споделят от Iron Maiden.

*

Продажбата на билети за концерта ще започне след 10:00 ч. на 6 декември на сайта ticketstation.bg. Ще има и ексклузивни предварителни продажби само за членовете на фен клуба на Iron Maiden.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
02.12.2021 г. 11:19
Етикети:
билетитурнеСофияконцертIron Maiden
албум “Senjutsu”
“Lord Of The Lost”
“Legacy Of The Beast 2022
Посетено:
2153
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/33804-iron-maiden-s-kontsert-v-sofiya-prez-2022-g