Музика

Огромен интерес към билетите за концерта на “Arctic Monkeys”

Британците ще свирят в Бургас през 2022 г.

Огромен интерес към билетите за концерта на “Arctic Monkeys”

 

◊ БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА НА "ARCTIC MONKEYS" СА ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА

Билетите за първия концерт на “Arctic Monkeys” у нас са вече в продажба. Интересът към тях е неочакван като размери, споделиха организаторите. Концертът ще бъде на 12 август 2022 г. на пристанището в Бургас и ще има ограничен капацитет на местата. 

Освен в Бургас британската група ще има концерти догодина и в  Хърватска, Чехия, Турция.

 

◊ КОИ СА БРИТАНЦИТЕ ОТ "ARCTIC MONKEYS"

Британската група “Arctic Monkeys” е създадена през 2002 г. в Шефилд. До момента има шест студийни албума, като последният от тях “Tranquility Base Hotel + Casino” излиза през 2018 г. Бандата издаде и първи концертен албум през 2020 г. - “Arctic Monkeys Live At The Royal Albert Hall”. Техният дебют от 2006 г. “Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not” е най-бързо продаденият дебютен албум в историята на британската музиката.

Те са и единствената група, спечелила три пъти наградите “The Brit” както за най-добра британска група, така и за най-добър британски албум на годината. Общо имат спечелени седем награди “The Brit”.

“Arctic Monkeys” са участвали в откриващата церемония за летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г. и на фестивалите “Glastonbury”, “Reading” и “Leeds”.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Цените на билетите за концерта на “Arctic Monkeys” у нас са от 88 до 120 лв., като се предлагат и VIP места за 200 лв., които включват: отделен вход за бърз достъп, правостоящо място на специално изградена VIP платформа, специално изграден VIP бар и отделен достъп до санитарни помещения.

Билети се продават в сайта https://ticketstation.bg/.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.11.2021 г. 12:28
Етикети:
Посетено:
2174
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/33760-ogromen-interes-kam-biletite-za-kontserta-na-arctic-monkeys