Музика

Галаконцерт на финалистите в Конкурса за нова българска поп и рок песен "Пролет" 2021 на БНР

28 юли, 20 ч., Арена София в Борисовата градина. Вход свободен

Галаконцерт на финалистите в Конкурса за нова българска поп и рок песен "Пролет" 2021 на БНР

 

◊ СЪБИТИЕТО

Победителите в Конкурса за нова българска поп и рок песен „Пролет“ 2021 на БНР ще станат ясни на 28 юли. Наградите ще бъдат обявени на галаконцерт на финалистите на откритата сцена в Арена София, Колодрум Сердика в Борисовата градина, който започва в 20 ч.

Сред финалистите тази година са AIRBAG, Wet Pebbles, група "Атлас", Вера Шандел и Ангел Заберски, група "Лунапарк",  Electric Pie, Кристина Иванова feat. Димитър Атанасов, Tanya DI, Big Mama Scandal, Megy  ft. Borislav Bozhkov, група "Силует",  Мирослав Станчев. На галаконцерта те ще изпълнят своите нови песни за пръв път пред публика.

 Зрителите на събитието първи ще разберат кой печели наградите, най-престижната от които е участие във фестивала “Евросоник” в Грьонинген (Нидерландия). Ще стане ясно кои са носителите на Първа и Втора награди, определени от 7-членното професионално жури от музикални авторитети, кой печели Наградата за дебют, гласувана от 17-членната Селекционна комисия, както и къде отива Наградата на публиката, определена с вота на слушателите.

Водещи на спектакъла са популярните водещи Мартен Роберто и Лили Големинова.

DJ VaGro ще забавлява гостите преди началото на концерта.

Входът за събитието е свободен.

 

 

Автор:
БНР
Публикация:
27.07.2021 г. 12:57
Етикети:
галаконцертБългарско национално радиоБНР
Конкурс за нова българска поп и рок песен „Пролет“ 2021
Посетено:
1412
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/33160-galakontsert-na-finalistite-v-konkursa-za-nova-balgarska-pop-i-rok-pesen-prolet-2021-na-bnr