Музика

Музика под небето на Париж с Ginger Groove - отново в София на 22 юли

Романтична разходка из парижките потайности в градината на Swingin' Hall

Музика под небето на Париж с Ginger Groove - отново в София на 22 юли

 

◊ ПОКАНА

Париж отново ще гостува на София на 22 юли в Swingin’ Hall Garden. Заповядайте на поредния концерт от поредицата „Музика под небето на Париж“ на Ginger Groove. Франкофоните на българската музикална сцена ще ви отведат на музикално пътешествие до френската столица – из малките кокетни улички на Монмартър, по Шанз-Елизе до Айфеловата кула или по река Сена… с вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini.

Ваши гидове из Парижките потайности ще бъдат Боряна Йорданова – вокал, Борислав Илиев – китара, Стю Иванов – ударни и Влади Михайлов – контрабас.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА МУЗИКАНТИТЕ

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време „Музика под небето на Париж“ набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището „франкофоните на българската музикална сцена“. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си музикантите казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

* * *

22 юли – четвъртък
Swingin’ Hall
Вход: 10 лв.
Вратите отварят в 18:00 часа
Шоуто започва в 19:30 часа

Направете своята резервация на телефон 0896 840 161 - местата са ограничени!

* При лошо време се местим вътре в клуба.

Очакваме ви!

За още интересни събития – харесайте страниците на Ginger Groove, Partymusic.bg и Swingin’Hall!

 

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
06.07.2021 г. 12:27
Посетено:
739
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/33076-muzika-pod-nebeto-na-parizh-s-ginger-groove-otnovo-v-sofiya-na-22-yuli