Музика

Рок спектакълът „Queen Symphonic” с най-големите хитове на група Queen

Новата дата за събитието е през ноември 2021 г.

Рок спектакълът „Queen Symphonic” с най-големите хитове на група Queen

 

◊ СПЕКТАКЪЛ С ХИТОВЕТЕ НА QUEEN

Турнето на „Queen Symphonic” в Европа се отлага за по-късни дати в края на тази година, поради което и концертът в София се измества за 22 ноември 2021 г. в Зала 1 на НДК.

Причината е в пандемията от COVID-19 и невъзможността на артистите да пътуват свободно към момента. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА QUEEN SYMPHONIC

„Queen Symphonic” е симфоничен рок спектакъл с най-великите хитове на група Queen. В него участват над 40 изпълнители - звездите от мюзикъла „We Will Rock You”, рок група и симфоничен оркестър.

На българска сцена за първи път „Queen Symphonic” ще ни припомни вечните хитове „We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions”, „A Kind of Magic”, „Who Wants To Live Forever”, „Killer Queen”, „Don’t Stop Me Now”, „Fat Bottomed Girls”, „Somebody to Love” и много, много други.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за шоуто „Queen Symphonic” на 22 ноември 2021 г. са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на www.bilet.bg и от Билетен център НДК.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
15.06.2021 г. 11:00
Посетено:
1238
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/32934-rok-spektakalat-queen-symphonic-s-nay-golemite-hitove-na-grupa-queen