Музика

Opera Open в Пловдив отложи три събития заради лошото време

Зрителите ще получат отстъпка от 50% за друг спектакъл

Opera Open в Пловдив отложи три събития заради лошото време
Фотограф: Александър Богдан Томпсън
 
 
◊ ПРЕНАСОЧВАНЕ НА СПЕКТАКЛИ
 
Лошите метеорологични условия през тази седмица отложиха три обявени спектакъла от програмата на Opera Open в Пловдив. 
 
Вместо на 7 юни "Кармина Бурана" ще се играе на 9 септември на хълма Бунарджика oт 20:30 часа. От Опера Пловдив уточняват, че пренасочването за септември се налага поради провеждането на други събития на същото място през юни.
 
Вместо на 8 юни "Нощ на мюзикъла" ще се играе на 15 юни (вторник) на Летен театър Бунарджика от 21 часа.
 
Вместо на 10 юни концертът на Михаела Филева и Максим Ешкенази с оркестъра на Опера Пловдив ще се състои на 10 юли (събота) на Античен театър от 20:30 часа. 
 
Закупените билети ще важат за новите дати без допълнителна заверка. При невъзможност за посещение на спектаклите на посочените нови дати, имате възможност да върнете билетите на касата, от която са закупени до 30.06. Билетите, закупени от лятната каса на Опера Пловдив, могат да бъдат върнати в билетния център в Дом на културата "Борис Христов" всеки делничен ден между 10:00 и 14 часа. 
 
 
◊ КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ЗРИТЕЛИТЕ
 
От Опера Пловдив предлагат и компенсация за причиненото неудобство при пренасочването на спектаклите "Кармина Бурана" и "Нощ на мюзикъла". Притежателите на билети могат да използват 50% отстъпка за заглавие по избора от програмата на OPERA OPEN 2021.
 
Отстъпката може да се ползва за централни сектори срещу билет за едно от двете събития на 7 и 8 юни, предоставен на касата на Операта и на каса OPERA OPEN на Главната в Пловдив.
 
 
Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
08.06.2021 г. 14:48
Посетено:
791
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/32888-opera-open-v-plovdiv-otlozhi-tri-sabitiya-zaradi-loshoto-vreme