Музика

Санди Ривера гостува на Ялта клуб в новогодишната нощ

Празнични декори и много сюрпризи ни очакват

Санди Ривера гостува на Ялта клуб в новогодишната нощ


◊ СЪБИТИЕТО

Тази година Ялта клуб ще посрещне календарната 2007-а в компанията на една от най-горещите хаус звезди от последното десетилетие. На 31 декември, специален гост зад пулта в столичното топ заведение, ще бъде нюйоркският новатор в хаус музиката Санди Ривера.

Настоящата визита на американеца ще е третата за тази година в нашата страна. В разгара на лятото Ривера гостува в клуб „Алкохол” в Лозенец, като се включи в организираната за пръв път у нас фиеста NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR, а месеци по-рано зарадва феновете на електронния саунд с грандиозно парти отново в Ялта клуб.

Новогодишният купон с участието на чаровния диджей ще е с начален час 23.00 часа. Подгряващи диджеи на Ривера ще са резидентите на клуба Liubo Ursiny и Juan.

Специално за новогодишната нощ клубът ще бъде украсен подобаващо с празничен декор, а организаторите са подготвили много изненади за посетителите в празничната вечер.


◊ ЗА САНДИ РИВЕРА

Санди Ривера е известен като един от новаторите в хаус музиката. Носител е на престижните награди Pacha Award for Best Ibiza Tune и Muzic magazine award for Tune of The Year. Често е определян като Краля на мелодичния хаус.

Роденият в Ню Йорк Ривера покорява световната хаус сцена от средата на 90-те години. В клубната си кариера, която продължава повече от десетилетие, е записал внушителна колекция от ремикси и оригинални парчета. Работил е с някои от най-добрите таланти на САЩ, включително с легендарните The Fugees и с Moby. От 1992 година насам, когато излиза първото му парче, Санди Ривера продължава да провокира меломаните по цял свят с неповторимия си новаторски саунд и дълбоко хаус звучене. През март 2007 година предстои излизането на неговия нов студиен проект, озаглавен The Night.
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
28.12.2006 г. 12:18
Посетено:
523
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/3279-sandi-rivera-gostuva-na-yalta-klub-v-novogodishnata-nosht