Музика

Deep Zone Project ремиксират Madonna

Представяне на нов светлинен продукт “DJ Traxdisplay”

Deep Zone Project ремиксират Madonna


◊ СЪБИТИЕТО

На 23 Декември 2006 в столичния клуб „Ялта” на “Deep Zone – Ray Of Light” парти, диджеите ще представят точно в полунощ за първи път ремикса си на песента на Madonna – “Ray Of Light”!

Парчето е  направено в модерен “електро-прогресив” стил от студийната формация - Deep Zone Project. Гласът в ремикса е на самата поп кралица. Изпратен е от Лондон на специален формат, запазващ същото топло звучене като в оригиналната версия от едноименния албум на Madonna. Финализирането на записа (мастеринг) е направено в Стокхолм в едно от най-модерните и скъпи студия в света.

Специално за събитието на 23-ти, организаторите са подготвили впечатляващо лазерно-светлинно шоу, кристално мощен звук, една нестандартна комбинация от DJ, певица, саксофонист и 7 часа музикално пътешествие из всички стилове на електронната музика, с висшия пилотаж на двукратния диджей шампион на България - DJ Dian от Deep Zone Project.

Официалното издаване на ремикса още не е конкретизирано. Дотогава той ще може да бъде чут единствено на партитата на Deep Zone.


◊ И ОЩЕ

На предстоящия купон в клуб Ялта ще бъде представен и един нов светлинен продукт, носещ името “DJ Traxdisplay”. Продуктът, който няма аналог в света, е създаден, за да изписва името на звучащата песен, на кой изпълнител-продуцент е и от кой сайт може да бъде изтеглена легално от интернет. Изобретението е съвместна разработка на DJ Dian и „Мегатекс” АД и скоро ще бъде патентовано.
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
20.12.2006 г. 11:35
Посетено:
268
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/3254-deep-zone-project-remiksirat-madonna