Музика

Хаус маратон на Алфа радио из Североизточна България

Календар на събитията

Хаус маратон на Алфа радио из Североизточна България


◊ ПО ДАТИ

. 6 декември -
Хаус маратонът на Алфа радио стартира от шуменския клуб „MAMAGAYA”, където ще се проведе поредното издание на Serial Lovers, а специален гост ще бъде DJ Wonder.

. 7 декември - Нощта на серийните любовници ще се пренесе и в Добрич, където зад диджей пулта на клуб „Амон-Ра” ще застане Versus.

. 7 декември - Не от вчера варненци очакват в морската столица да стъпи Desyn Masiello. Той пристига за поредното съвместно парти на Алфа радио и клуб ARRO dance.

Несъмнено името му е сред най-популярните в световен мащаб, а за британската сцена е икона. Той има уникалния талант да намира записи, които превръща в тотални хитове, а всяко негово участие се определя като своеобразно шоу. Стилът му е всеобхватен – от deep и groovy, house до funky, progressive и tech house. На картата на Европа, Америка и Азия практически не е останало място, където той да не е стъпвал.

. 8 декемвриСтудентският празник тази година ще бъде уникален за тези, които изберат да прекарат петъчната нощ в клуб COMICS, където предстои завръщането на едно от първите български движения за организация на големи партита с електронна музика и топ диджеи - събитието Deep Zone. На поредното парти, белязано от логото на Алфа радио, DJ Dian и поддръжка на колегите му DJ George the DeepRoel (sexy sax from Holland) ще направят музикално пътешествие във всички нюанси на електронната музика, представяйки новия стил на Deep Zone.

Традицията повелява Deep Zone отново да направят нещо ново, неправено досега. Това е едно светлинно устройство, наречено “DJ Traxdisplay”, изобретено от DJ Dian и представлява голям светодиоден панел, който изписва с ярки светещи букви името на песента, нейния изпълнител/продуцент и интернет сайт, откъдето песента може да бъде изтеглена легално.

. 9 декември – Благодарение отново на съвместната работа на Алфа радио и COMICS club, предстои съботната вечер във Варна да бъде посветена на таланта на Andy Caldwell. Именитият американски диджей пристига за второто парти от поредицата OM Night. За пръв път в България OM Night се проведе на 11 ноември, когато в първия хаус клуб на Варна нахлуха повече от 1300 човека, за да се забавляват с Justin Martin и екипа на Алфа радио, което излъчва на територията на цяла Североизточна България.
Автор:
Лидия Димитрова
Публикация:
05.12.2006 г. 11:53
Етикети:
Посетено:
600
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/3153-haus-maraton-na-alfa-radio-iz-severoiztochna-balgariya