Музика

И "Helloween" отложи концерта си у нас за 2021 г.

Хеви метъл групата идва в София през юни догодина

И "Helloween" отложи концерта си у нас за 2021 г.

 

◊ "HELLOWEEN" У НАС ПРЕЗ 2021 ГОДИНА

Хеви метъл групата Helloween отлага цялото си турне, планирано за тази година. “United Alive Tour Part II” ще се проведе догодина, а датата за България е 10 юни 2021 г. Концертът ще бъде в зала „Арена Армеец“ в София.

„Концерт на Helloween трябва да е празник за феновете и за музиката, но настоящата ситуация ни показва, че това няма как да е възможно. Все още рискът от вируса е много голям, което налага и отлагането на цялото ни турне“, съобщават от групата.

Заради отлагането на турнето от групата са решили да забавят и издаването на най-новия си албум за началото на следващата година.

Всички билети, закупени за концерта тази година, ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване до 1 юли 2020 г.

Цените на билетите остават 70 лева за правостоящи и 80 и 90 лева за седящи места.

 

◊ КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив, се връщат на адрес – Спиди или Еконт, ул. “Тодорини кукли” 4 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, и посочено име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул. “Тодорини кукли” 4. До 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. Билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул. “Тодорини кукли” 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
09.06.2020 г. 10:10
Етикети:
Посетено:
879
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/31293-i-helloween-otlozhi-kontserta-si-u-nas-za-2021-g