Музика

По случай Деня на детето - онлайн премиера на диска "Шарената книжка"

Музиката разказва: 1 юни 2020 г., 17 часа

По случай Деня на детето - онлайн премиера на диска "Шарената книжка"

 

◊ ПОКАНА

По случай Деня на детето, Камерен ансамбъл “Силуети” и Надежда Кондаклиева решиха да направят подарък на своите малки слушатели като излъчат премиерно своя първи аудио диск „Шарената книжка“.

Затворете очи и споделете един прекрасен момент с децата си на 01 юни (понеделник) от 17 ч.

Излъчването е напълно безплатно, а записът ще остане активен 24 часа във фейсбук страницата „Музиката разказва“ и в YouTube профила на ансамбъл “Силуети”: https://www.youtube.com/user/SilhouettesEnsemble

Желаем ви шарен празник, изпълнен с много любов, споделено щастие и радост!

Очакваме ви!

Детският концертен спектакъл „Шарената книжка” е първият от поредица музикални спектакли за деца, създаден от изпълнителите с любов за най-малките (от 0-5г.) и техните родители и вече трета поредна година радва гостите в залата на Сити Марк Център за Изкуство. В програмата са включени любими пиеси от Моцарт, Шуберт, Брамс и др., вплетени в шарена приказка със симпатични животинки, песни и игри! По молба на любимата си публика, Камерен ансамбъл “Силуети” заедно с певицата и водеща Надежда Кондаклиева осъщесвиха аудиозапис на спектакъла „Шарената книжка”, с който можете да преживеете магията на класическата музика и разказа заедно с нас, когато пожелаете и у дома! При интерес за закупуване на диска можете да ни пишете на лично съобщение след онлайн премиерата в страницата „Музиката разказва“.

 

Автор: Организаторите
31.05.2020 г. 16:09
Посетено: 748
Етикети: Надежда Кондаклиева, Музиката разказва, Класически концерти за деца, Детски концертен спектакъл, Камерен ансамбъл “Силуети”
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/31259-po-sluchay-denya-na-deteto-onlayn-premiera-na-diska-sharenata-knizhka