Музика

Flight Club се приземява в Ялта клуб

Скоро зад пулта застава Виктор Калдерон

Flight Club се приземява в Ялта клуб
Stel (Stelios Vassiloudis)


◊ СЪБИТИЕТО

Предстоящата събота - 2 декември 2006, столичният Ялта клуб ще бъде домакин на първото по рода си Flight Club парти в България.

Началният час на “полета” ще е 22.00 часа. Подгряващи DJ ще са румънското дуо Livio и Roby, а капитани на “полета” ще бъдат гръцките гурута на клубния звук G Pal (George Pallikaris) и Stel (Stelios Vassiloudis).


◊ ОЩЕ

Специално за събитието Ялта клуб ще бъде декориран със светещи терминали и кръгли мултимедийни екрани. Сред впечатляващите атракции на вечерта ще е присъствието на екип красиви стюардеси, които ще приветстват „пътниците” на „борда” и ще ги насочват към местата им в секторите Първа класа и терминали. Част от съботния интериор ще са и атрактивните колички, предлагащи на гостите перфектно охладен кен Red Bull.

Flight Club е международна концепция на Red Bull, която се показва в най-добрите клубове във всички страни, където марката е представена. Идейната платформа имитира полет през най-горещите парти точки в света: от Ибиса през Ню Йорк до Рио де Жанейро.


◊ И ПО-НАТАТЪК

Седмица след визитата на гръцките диджеи G Pal и Stel Ялта клуб ще бъде разтърсен от нюйоркската “хаус-машина” Виктор Калдерон. Специално за 8 декември Калдерон ще представи у нас проекта си Еволв, който самият той описва като “завръщане в бъдещето на хаус музиката”. Това ще е второто участие на Калдерон в столичния топ клуб след защеметяващото му парти през месец декември 2005 г.
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
30.11.2006 г. 16:24
Етикети:
Посетено:
721
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/3123-flight-club-se-prizemyava-v-yalta-klub