Музика

Белослава посреща Коледа с акустичен чил аут концерт

И още изненади за ценителите на добрата музика

Белослава посреща Коледа с акустичен чил аут концерт



◊ СЪБИТИЕТО

На 17 декември 2006 от 20.00 часа в Народния театър „Иван Вазов” - невероятен коледен концерт на Белослава.

90-минутният акустичен чил аут лайф е специалният коледен подарък на Белослава и GLOBUL към най-вярната й публика.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КОНЦЕРТА

За концерта певицата е подготвила много изненади и голяма доза акустичен чил аут. Заедно с Белослава на сцената ще излязат невероятните Живко Петров – клавири, Димитър Семов – барабани, Лили Йончева – перкусии, Георги Дончев – контрабас, Росен ЗахариевРоко – тромпет и Миро от „Сафо” – китара. Изпълнителката е поканила и трима от най-емблематичните музиканти на българската сцена, имената на които обаче се пазят в тайна.


◊ ОЩЕ ЗА БЕЛОСЛАВА

В края на миналата година Белослава издаде своя втори суперуспешен студиен албум “Слушай ме”. Амбициозният проект бе представен на живо отново дни преди Коледа и остана задълго в сърцата на многобройните ценители на качествената българска музика. Албумът излезе 3 години след дебютния “Улици” и включва 13 парчета с ретро и джаз звучене. Наскоро певицата засне и видеото към третия пореден сингъл от “Слушай ме” – песента “Нямаме време”.

Новото видео на певицата с най-топъл глас, както и целият албум на Белослава са подкрепени от GLOBUL. Предстоящият коледен концерт на изпълнителката, отново се реализира със съдействието на GLOBUL.
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
29.11.2006 г. 12:36
Посетено:
1043
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/3119-beloslava-posreshta-koleda-s-akustichen-chil-aut-kontsert