Музика

Фестивалът "Midalidare Rock In The Wine Valley" се отлага за 2021 г.

Judas Priest са потвърдили участието си догодина

Фестивалът "Midalidare Rock In The Wine Valley" се отлага за 2021 г.

 

◊ "MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY" НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ ТАЗИ ГОДИНА

Музикалният фестивал "Midalidare Rock In The Wine Valley" се отлага за 2021 г. Предвиденото за тази година издание ще се състои на 16, 17 и 18 юли следващата година. Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade са потвърдили участието си догодина. Фестивалът се провежда в района на винарната "Мидалидаре" край чирпанското село Могилово.

“Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер Judas Priest за 2021 г. Това налага отлагането на фестивала. Смятаме, че в такъв момент здравето на хората е на първо място”, съобщават в позиция организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley.

 

◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите, закупени за изданието през 2020 г., ще важат за 2021 г., без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълната фестивална програма. Еднодневните билети за 16 юли с хедлайнер Running Wild и 17 юли с хедлайнер Within Temptation са по 60.00 лв. Еднодневният билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest е 80.00 лв. Тридневният билет за фестивала е 120.00 лв. Деца до 12 години влизат безплатно.

  

◊ АКО ИМАТЕ РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

Резервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието през 2021 г., без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да анулира резервацията си, може да го направи, като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона Винарна и не желае да я използва за изданието през 2021 г., ще може да получи парите си след края на извънредното положение.

Всеки, направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от сайта на фестивала, ще може да получи парите си в пълен размер след края на извънредното положение.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
05.05.2020 г. 09:46
Етикети:
билетиJudas Priestмузикален фестивал2021 г.нови датиФестивал
резервации
Могилово
"Midalidare Rock In The Wine Valley"
Посетено:
989
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/31183-festivalat-midalidare-rock-in-the-wine-valley-se-otlaga-za-2021-g