Музика

Lord of the Rings In Concert с нова дата

Концертът ще се състои през ноември

Lord of the Rings In Concert с нова дата

 

Концертът Lord Of The Rings In Concert има нова дата за провеждане, а тя е 14 ноември 2020 година. Поради пандемията от коронавирус не може да се състои концертът, който бе чакан и ще бъде все така чакан от феновете на поредицата "Властелинът на пръстените".

Организаторите и хората, които се грижат за концерта коментират: "Настоящата ситуация е неприятна не само за нашите събития, но поставя под огромно напрежение и опасност цялата индустрия свързана с и обслужваща събитията у нас – фестивали, концерти, изложения, конференции, спортни мероприятия и т.н. Обстановката е безпрецедентна и за всички, които работят в сферата на събитията по света, като все още няма изработена ясна методология за това как ще се синхронизират финансовите отношения между отделните страни по веригата – артисти, организатори на турнета, агенти, локални подизпълнители, туроператори, собственици на зали, компаниите, предлагащи билети, и хората, закупили билети предварително.

Въпреки че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts, нито от артистите, нито от залата за събитията, и се случва в близък до концертите момент, при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и предстоящите нови разходи, предизвикани от преместването на събитията, ще се опитаме скоро да ви информираме какви са вариантите за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието. Всички закупени до момента билети за Lord Оf Тhe Rings In Concert важат за новата дата – 14 ноември 2020, без презаверка."

За повече информация следете Фейсбук страницата на Keen Acts и новините на www.eventim.bg.

 

Автор:
Константин Ангелов
Публикация:
24.04.2020 г. 12:56
Етикети:
Посетено:
822
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/31152-lord-of-the-rings-in-concert-s-nova-data