Музика

Изпълнителят на "Casablanca" Low Deep T идва у нас за фестивала "Франкофоли"

За първи път фестивалът ще се проведе в София

Изпълнителят на "Casablanca" Low Deep T идва у нас за фестивала "Франкофоли"

 

◊ "ФРАНКОФОЛИ" ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СОФИЯ

Low Deep T се завръща в България за втората вечер на музикалния фестивал “Франкофоли”. След излизането на супер хита му "Casablanca", неговият дълбок и завладяващ глас го прави един от най-разпознаваемите изпълнители в хаус музиката. Често го наричат кралят на афро-соул ритмите.

На сцената ще видим още младия френски певец Mayel Jimenez, поп звездата Eleni Foureira и Faydee. За първи път “Франкофоли” ще се проведе не в Благоевград, а в София - на 19 и 20 юни в парка на Летище София.

От фестивала вече обявиха, че световно популярните музиканти Мika и Rag’n’Bone Man ще открият “Франкофоли” със своите първи концерти в България на 19 юни. Подгряваща група ще бъде “Havana”.

Във втория фестивален ден на "Франкофоли" организаторите са подготвили програма за танци и денс шоу на открито с едни от най-популярните у нас звезди, които оглавяват родните и международни класации.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за събитието са в продажба в мрежите на eventim.bg  на цени от 90 лева за един ден на фестивала и 130 лева – фестивален пас за двете вечери.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
20.02.2020 г. 13:11
Посетено:
948
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/30942-izpalnitelyat-na-casablanca-low-deep-t-idva-u-nas-za-festivala-frankofoli