Музика

Българската група “Odd Crew” се включва в концерта на “Five Finger Death Punch” и “Megadeth”

Концертът е на 22 февруари в зала "Арена Армеец"

Българската група “Odd Crew” се включва в концерта на “Five Finger Death Punch” и “Megadeth”

 

◊ ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ ДО ПЪРВИЯ КОНЦЕРТ НА "FIVE FINGER DEATH PUNCH" У НАС

Българската група “Odd Crew” ще замести “Bad Wolves” в концерта на “Five Finger Death Punch” и “Megadeth” на 22 февруари в зала “Арена Армеец” в София. Поради логистични причини се налага “Bad Wolves” да отменят гостуването си в България, съобщават организаторите на концерта.

“Odd Crew” имат над 20-годишна история. Съставът на групата остава непроменен и до днес – Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали) и Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани). Бандата се утвърждава не само на българската, но и на международната сцена и си спечелва огромен брой фенове. В момента групата работи по новия си албум, който се очаква да излезе на пазара през 2020 г.  

“Five Finger Death Punch” идват за първи път в България, а гостуването е част от най-голямото им европейско турне до момента. Концертът на 22 февруари ще разтърси София, защото на сцената ще излязат и легендите от “Megadeth”.

Ограничено количество билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
27.01.2020 г. 10:30
Етикети:
Софияевропейско турнеконцертмузика
Зала “Арена Армеец”
“Megadeth”
Five Finger Death Punch”
“Odd Crew”
Посетено:
980
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/30815-balgarskata-grupa-odd-crew-se-vklyuchva-v-kontserta-na-five-finger-death-punch-i-megadeth