Музика

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в Студио 5 на 29 декември

Франкофоните на българската музикална сцена с празничен концерт в София

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в Студио 5 на 29 декември

 

◊ ПОКАНА

Времето между Коледа и Нова година е време да подарите на любимите хора и себе си една романтична музикална разходка до Париж! Тя започва от Studio 5 и стига до Айфеловата кула и парижките потайности във вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini.

В последната неделя на тази година (29 декември) музикантите от Ginger Groove ще ни поведат на пътешествие във времето и пространството до френската столица от миналия и този век.

Точно в 18.30 клубът отваря врати на машината на времето – направете резервация на телефон 0887 934 335 (след 14 ч.) – местата са ограничени!

 

Повече за музикантите:

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време „Музика под небето на Париж“ набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището „франкофоните на българската музикална сцена“. Боряна Йорданова (вокал), Борислав Илиев (китара), Стю Иванов (барабани, перкусии) и Влади Михайлов (контрабас) имат зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявяват на софийската клубна сцена. За себе си музикантите казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

За още интересни събития – харесайте страниците на Ginger Groove и Partymusic.bg!

 

Билети и резервации:

Местата са ограничени – направете резервация на телефон 0887 934 335 (след 14 ч.), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

Билети се продават и в мрежата на Bilet.bg.
ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Неделя, 29 декември
Studio 5 * music club
Вратите са отворени от 18.30 часа
Начало на живата музика – 19 часа.
Вход – 15 лв

 

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
19.12.2019 г. 17:26
Посетено:
948
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/30672-muzika-pod-nebeto-na-parizh-s-ginger-groove-v-studio-5-na-29-dekemvri