Музика

Том Нови отново в България

Superstar

Том Нови отново в България


◊ СЪБИТИЕТО

На 17 ноември 2006 - зашеметяващо парти в Ялта клуб с един от най-популярните немски диджеи Том Нови.

Поводът за визитата на Нови в нашата страна, е промоцията на новия му албум - „Суперзвезда” (“Superstar”).

Часове преди сета си топ диджея ще даде пресконференция за българските медии. Срещата с журналисти ще се състои в Ялта клуб от 18.00 часа.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ДИДЖЕЯ

Том Нови пристига за втори път тази година в България. През месец май диджеят бе специален гост на грандиозно парти в Ялта клуб. Петъчното парти е с начален час 23.00 часа. Подгряващи диджеи на Том Нови ще са резидентите на Ялта клуб Liubo Ursiny и Juan.

Том Нови е един от най-харесваните и търсени диджеи и продуценти на международната хаус и клубна сцена. В листа с имена, за които е ремиксирал, фигурират супер звезди като Бекстрийт бойс, Джими Самървил, Снап, Соник. Изявява се и като водещ на редица телевизионни продукции, между които “Dance floor charts”, “Streetlife”, “Battle of DJ’s” и “Nightlife” по MTV, като и “Mac Chart Show” по телевизия Pro 7. Нови е първият немски музикант, чийто миксове за включени в ежегодната компилация на Ministry of Sound за 2000 година.

В началото на тази година, след близо 5-годишно мълчание, Том реализира своята нова микс компилация Nouveau Niveau , DJ Sessions Vol.1. В разгара на лятото Том записа в студио и Ibiza Sessions Vol.2., микс от горещи летни парчета, включващ и най-новия му сингъл – “Unexpected”.


◊ АНОНС

Само ден след визитата на Том Нови в България, на 18 ноември, събота, Ялта клуб ще представи третото издание от поредицата Porno Chic партита. Запазена марка на вечерта ще са отново специално подбраните декори и секси хаус звучене.
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
15.11.2006 г. 13:05
Етикети:
Посетено:
593
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/3044-tom-novi-otnovo-v-balgariya