Музика

Концертът на Майкъл Бубле в София се отменя

Очаква се концертът да се проведе през 2020 г.

Концертът на Майкъл Бубле в София се отменя

 

◊ КОНЦЕРТ НА МАЙКЪЛ БУБЛЕ В СОФИЯ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА НЯМА ДА ИМА

Концертът на Майкъл Бубле, предвиден за 14 септември 2019 г. в столичната зала "Арена Армеец", няма да се състои. Причините са технически и логистични, а обстоятелствата са извън контрола на артиста и мениджмънта, посочва се в официалното съобщение.

Очаква се обявяване на дата за концерта през 2020 г.

 

◊ КАК ДА СИ ВЪЗСТАНОВИТЕ ПАРИТЕ ЗА ЗАКУПЕНИТЕ БИЛЕТИ?

Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати, а сумите по тях възстановени от 22 юли 2019 до 22 декември 2019 г. в партньорската мрежа на „Ивентим“. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. "Шести септември" 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума.

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
16.07.2019 г. 14:20
Етикети:
билетиСофияконцерт
зала "Арена Армеец"
отмяна на концерт
Майкъл Бубле
Посетено:
1070
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/30005-kontsertat-na-maykal-buble-v-sofiya-se-otmenya