Музика

Ден на Франция с френски цигански суинг и Para Hot Jazz

Празник за франкофони в Студио 5 на 14 юли!

Ден на Франция с френски цигански суинг и Para Hot Jazz

 

◊ ПОКАНА

В деня на Националния празник на Франция, за последен път преди лятната ваканция, горещата суинг команда Para Hot Jazz ще нажежи атмосферата в София! Френският цигански суинг ще ни върне към Париж в средата на 20-и век и към огнената музика на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели. Музикалното приключение ще започне в 18.30 часа от гара Студио 5.

Ако френската култура Ви вълнува – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и във втората неделя на юли (14-и) да се потопите в музикалната атмосфера на Франция, пресъздадена от Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Станислав Арабаджиев (китара) и Юрий Божинов (контрабас)!

Харесайте и страниците на организатора и артистите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Билети и резервации:

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително. Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, направете резервация на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

Врати: 18:30 ч.
Начало: 19:00 ч.
Предварителна продажба: https://bilet.bg/
Вход на място: 15 лв.
_________
** Входът на клуб Studio 5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. "Витоша")

Автор: Влади Михайлов
10.07.2019 г. 13:52
Посетено: 1048
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29993-den-na-frantsiya-s-frenski-tsiganski-suing-i-para-hot-jazz