Музика

Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в разгара на лятото

Певиците излизат на сцената в началото на август

Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в разгара на лятото

 

◊ СЪБИТИЕТО

Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България” - Стелияна Христова и младата великотърновска певица Християна Цветкова, ще пеят в центъра на старата столица, в средата на лятото.

Стелияна, която освен безапелационен победител в музикалното шоу, се превърна и в любимка на журито и зрителите пред малкия екран, ще бъде специален гост-изпълнител в програмата на най-големия великотърновски музикален клуб на 10 август вечерта. На сцената доказалата се певица ще излезе заедно с популярния в музикантските среди изпълнител Петко Савов.

Ден по-рано, на 9 август (петък), отново под съпровода на Савов, жителите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да чуят на живо и младата и гласовита красавица Християна, която ще реализира своето първо гостуване.

Припомняме, че Християна е сред най-новите изпълнителки на великотърновската музикална сцена, а нейното първо представяне пред публика вече се случи в края на пролетта. Стелияна пък неотдавна стана майка за втори път и след кратко отсъствие, се завръща отново на сцената и продължава с активна концертна дейност. Двете певици споделят, че освен колежки, са станали приятелки, и не е изключено в близкото бъдеще да планират и съвместни участия, концерти и песни.

 

Автор:
SAVOV MUSIC
Публикация:
27.06.2019 г. 14:40
Посетено:
932
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29936-pobeditelkata-v-glasat-na-balgariya-steliyana-hristova-i-hristiyana-tsvetkova-shte-peyat-za-tarnovtsi-v-razgara-na-lyatoto