Музика

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в Студио 5 на 15 юни

Франкофоните на българската сцена закриват клубния музикален сезон

Музика под небето на Париж с Ginger Groove в Студио 5 на 15 юни

 

◊ ПОКАНА

Юнската порция френски дух и чар пристига в Студио 5 на 15 юни (събота). Париж и неговата музика ще бъдат пресъздадени от музикантите от Ginger Groove - добре познатите франкофони на българската музикална сцена. Те ще ви пренесат някъде из малките кокетни уличики на Монмартър, по Шанз-Елизе до Айфеловата кула или по река Сена... Не пропускайте този различен поглед към Париж с музиката на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, ZAZ, Pink Martini и много други!

Ваши гидове из Парижките потайности ще бъдат Боряна Йорданова – вокал, Борислав Илиев – китара, Стю Иванов – ударни и Влади Михайлов – контрабас. Следете събитието, за да научите кой ще бъде музикален гост на вечерта!

За още интересни събития – харесайте страниците на Partymusic.bg и Ginger Groove! Направете резервация на телефон 0887 934 335 (след 14ч) – местата са ограничени!

Повече за музикантите:

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж” е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена". Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си музикантите казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.


Предварителна продажба www.bilet.bg: 15 лв.
Вход на място: 15 лв.
Врати: 18:30
Начало: 19:00

_________


* Моля, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

** Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)

*** Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително. Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, единственият вариант е с резервация на тел. 0887 934 335

Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
06.06.2019 г. 13:00
Посетено:
849
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29814-muzika-pod-nebeto-na-parizh-s-ginger-groove-v-studio-5-na-15-yuni