Музика

Алфа радио с още по-модерен звук през уикенда

Нови шоупрограми в ефира

◊ СЪБИТИЕТО

Алфа радио - повече жива музика!

Добре познатото мото на единствената у нас радиостанция за хаус музика ще намери своето още по-ярко покритие с настъпването на първия уикенд от месец ноември.


◊ ПОВЕЧЕ

От тази събота и неделя в ефира на отдавна превърналото се в емблема на хаус саунда и нарицателно за парти живот Алфа радио ще се завъртят няколко нови шоупрограми. Ревностно подбрани и безкомпромисни откъм качество това ще са двучасови ежеседмични лайфове, представящи хаус звука в целия му блясък. С това Алфа радио ще вдига адреналина на всеки един от почитателите на танцувалната музика, при това всяка седмица.

. Началото е в ранната съботна вечер, когато в 18 ч. ще стартира "Comics Club presents...". За цели два часа всички клъбъри ще се потопят в атмосферата и звука на един от обичаните нощни клубове на Варна и благодарение на любимото си радио ще слушат сетове на резидънт и гост диджеи на известния клуб Comics.

. Продължението на ефирната вечер на Алфа радио ще бъде повече от авангардно, модерно и експлозивно.
В 20 часа ще стартира всяко следващо издание на новото Miss Moneypenny" с Radio Show, а понастоящем това е и една от най-хитовите радиопрограми за клубна музика на Острова.

Miss Moneypenny's е нощен хаус клуб в Бирмингам (Англия), отворил врати през 1986 г. С уникалните си шоута, интериор и парти атмосфера Miss Moneypenny's отдавна е сред най-титулуваните клубове на Острова, а едно от неоспоримите доказателства за това е, че гостуващите диджеи винаги са имена от световна величина. Miss Moneypenny's има и своя вечер в Меката на хаус музиката Ибиса, а мястото е клуб El Divino.
Благодарение на Алфа радио и непрекъснатият му стремеж да доближaва все повече своите почитатели до истинския клубен живот шоуто на Miss Moneypenny's Club ще се завърти за първи път в българския радиоефир. Всяка една събота от 20 до 22 часа слушателите на Алфа радио ще се забавляват така, както го правят и там, където хаусът е религия.

. Неделният ден ще е не по-малко емоционален за меломаните, защото тогава Алфа радио ще излъчва още едно ежеседмично шоу - Hed Kandi.

Hed Kandi е сред най-популярните звукозаписни компании, намираща се в Обединеното кралство и лансираща продукция от всички разновидности на хаус музиката. Лейбълът е създаден през 1999 г., а от началото на тази година е сателитен на прочутата звукозаписна марка Ministry Of Sound. Каталозите на Hed Kandi наброяват хиляди студийни продукции, между които са албуми, сингли и огромно количество компилации с най-доброто от хаус музиката от 80-те години до наши дни. Името Hed Kandi е напълно достатъчно, за да се популяризира дадено парче или албум, а огромна част от световноизвестните диджеи и студийни проекти са в листата с артисти на лейбъла. Днес никой не се съмнява, че Hed Kandi е сред водещите компании в разпространяването на танцувална музика по света. Hed Kandi е неизменна част и от клубния живот по света. Лейбълът непрестанно е в основата на мегапартита в Лондон и останалата част на Англия, Ибиса, та чак до Ню Йорк.

Редом с промотирането на нови записи Hed Kandi тиражира и свое ежеседмично радиошоу, което е с многомилионна аудитория. Двучасовата му програма съдържа есенция от най-качествените и хитови нови записи, представящи съвременната хаус музика в най-добрата й светлина и в лицето на световнопопулярни диджеи, продуценти и ремиксатори, превърнали се в любими на мнозина меломани. Hed Kandi Radio Show е уникален шанс за всички хаус маниаци, които държат да са "в час" с новата музика.

Единственото, което е необходимо, е да са на точното място в точното време. Всяка неделя между 11 и 13 часа и от 22 часа до полунощ Алфа радио ще излъчва актуалното издание на Hed Kandi Radio Show.

Така че... добре дошли в клуба и бъдете готови за още!
Автор:
Лидия Димитрова
Публикация:
06.11.2006 г. 12:31
Посетено:
455
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/2975-alfa-radio-s-oshte-po-moderen-zvuk-prez-uikenda