Музика

Стинг с концерт в София на 1 юни, подгрява го младата англичанка Чинчила

Концертът от турнето "Моите песни" е в зала "Арена Армеец"

Стинг с концерт в София на 1 юни, подгрява го младата англичанка Чинчила

 

◊ СТИНГ С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Младата поп изпълнителка от Великобритания Chinchilla ще подгрее концерта на Sting в София на 1 юни в Зала “Арена Армеец”.

Chinchilla дебютира през 2019 г. със сингъла “Elements”. Певицата прекарва по-голямата част от времето си в Лондон, където се изявява като текстописец и продуцент. Нейната кариера е повлияна от множество изпълнители и силни женски икони като Beyonce, Rihanna, Janis Joplin, Aretha Franklin.

Европейското турне, планирано от Sting за 2019 г. носи името “Моите песни”. "My Songs" е и заглавието на новия албум на Sting, който излиза на 24 май. Колекцията включва най-обичаните и популярни песни от забележителната музикална кариера на 17-кратния носител на ГРАМИ, преработени и обогатени в съвременен стил.

В разговор за албума Sting споделя: "My Songs" е моят живот в песни." Записът включва модернизирани интерпретации на песни, верни на оригиналните аранжименти, белязали впечатляващата музикална кариера на Sting като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти. От формирането на бандата “The Police” през 1977 г. със Stewart Copeland и Andy Summers, Sting непрекъснато се доказва като световна музикална икона с над 100 млн. записи и редица почести по пътя си. Феновете ще могат да чуят новия свеж подход на Sting към хитове като "Englishman In New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" и много други.

Билети за концерта на Sting  в София все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
18.05.2019 г. 13:26
Етикети:
Посетено:
907
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29664-sting-s-kontsert-v-sofiya-na-1-yuni-podgryava-go-mladata-anglichanka-chinchila