Музика

Владо Димов със самостоятелен концерт в Sofia Live Club

Ще чуем авторска музика и кавъри от Владо и неговия бенд

Владо Димов със самостоятелен концерт в Sofia Live Club

 

◊ АВТОРСКА МУЗИКА И КАВЪРИ ОТ ВЛАДО ДИМОВ И НЕГОВИЯ БЕНД

Поп изпълнителят Владо Димов ще изнесе самостоятелен концерт в "Sofia Live Club". "Владо Димов Live Band" е на 4 април от 21:00 часа в популярния столичен клуб за жива музика.

На сцената ще се качат общо 9 музиканти, а сред гост-изпълнителите са Donna и Деляна Николова, участвала в музикалното шоу "Гласът на България". Ще чуем авторски парчета на Владо Димов, част от които не са изпълнявани до момента пред публика. Посетителите ще имат удоволствието да чуят и кавъри на популярни песни. Заедно с Деляна Николова Владо Димов ще изпълни песента "Shallow" на Лейди Гага и Брадли Купър от филма "Роди се звезда", която спечели Оскар тази година. С Donna Владо ще изпее общата им песен "Толкова" от 2015 г.

Билетите за концерта са на цена от 15 лв. в мрежата на "Евентим", а на място в деня на събитието - 20 лв.

От 11 години Владо Димов преподава поп и джаз пеене в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". Владо започва да се занимава с музика в родния Бургас още преди да стане на 5 години. На 20-годишна възраст решава да прави музикална кариера като певец. Той е сред финалистите в първия български музикален формат "Аз пея в Ку-Ку Бенд" и един от участниците в "Музикална академия Ку-ку Бенд". Песента на Владо Димов "Тези дни" по негова музика се изкачи на първо място в националната седмична класация за българска поп и рок музика "БНР Топ 20" в първата седмица на октомври 2018 г.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.03.2019 г. 14:59
Етикети:
концерт
"Владо Димов Live Band
Владо Димов
Посетено:
1319
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29266-vlado-dimov-sas-samostoyatelen-kontsert-v-sofia-live-club