Музика

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Студио 5

Горещата суинг команда гостува в Студио 5 на 7 април

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Студио 5

 

◊ ПОКАНА

Френският цигански суинг отново ще сгорещи атмосферата в Studio 5! На 7 април (неделя), виола, две китари и контрабас ще поведат публиката към Париж от средата на миналия век.

Музиката на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели ще бъде импровизирана на живо, с много страст от Para Hot Jazz. Мелодии, изпълнявани от френските и белгийски мануши, ще разцъфнат в изпълнението на квартета.

Ако френската култура Ви вълнува – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в началото на април (7-ми) да се потопите в музикалната атмосфера на Франция, пресъздадена от Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (китара) и Димитър Карамфилов (контрабас)!

Харесайте и страниците на организатора и артистите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Билети и резервации:

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително.

Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, направете резервация на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

Врати: 18:30 ч.
Начало: 19:00 ч.
Предварителна продажба: https://bilet.bg/
Вход на място: 15 лв.

----------------------------------
**Входът на клуб Studio 5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. "Витоша")

Автор: Влади Михайлов
24.03.2019 г. 14:08
Посетено: 699
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29251-frenski-tsiganski-suing-s-para-hot-jazz-v-studio-5