Музика

“Godsmack” за първи път в България

Концертът е в края на март в София

“Godsmack” за първи път в България

 

◊ "GODSMACK" С ПЪРВИ КОНЦЕРТ У НАС

На 30 март метъл групата “Godsmack” ще изнесат първия си концерт в София в зала „Арена Армеец“. Билетите вече са в продажба в мрежaта на “Eventim” в цялата страна. Цените на терен са 70 лева, а седящите места са на цени от 80 и 90 лева.

Групата от Бостън, САЩ, е сформирана през 1995 г. Нейната звезда е вокалистът и композитор Съли Ърна. Останалите членове на групата са китаристът Тони Ромбола, басистът Роби Мерил, барабанистът Томи Стюарт, който е заменен през 1997 от Джо Д'Арко.

„Европейското им турне ще бъде различно от това, което феновете видяха в Америка. Екипът има специфични изисквания, свързани със сцената и осветлението, които са част от създаването на концерт от такъв ранг. Какво точно ще се случва, ще видят всички, които дойдат на 30-и март“, споделят организаторите на концерта в България.

Групата ще разполага със стая, оборудвана с музикални инструменти. По време на своя престой в столицата “Godsmack” ще репетират и ще имат възможността да записват музика. „Най-добрите парчета се раждат на път, затова винаги групата има стая за репетиции, често момчетата записват и идеи за нова музика“, споделят от екипа на бандата.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
11.03.2019 г. 15:46
Посетено:
863
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/29150-godsmack-za-parvi-pat-v-balgariya