Музика

“Bullet For My Valentine” с концерт у нас тази пролет

Продажбата на билети започва на 11 януари

“Bullet For My Valentine” с концерт у нас тази пролет

 

◊ НОВ КОНЦЕРТ ЗА МЕТЪЛ ФЕНОВЕТЕ У НАС

Британската метъл група “Bullet For My Valentine” идва за концерт у нас на 7 април. Шоуто ще бъде в Зимния дворец на спорта в София.

С шест албума зад гърба си “Bullet For My Valentine” са една от най-успешните метъл групи на Острова. Първоначално бандата се казва “Jeff Killed John”. Дебютният им албум от 2005 “The Poison”, последван от “Scream Aim Fire” от 2008, ги изстрелват на върха на класациите. Групата е призната не само от феновете и медиите, но и от музикантите, които са ги вдъхновили в самото начало. Банди като “Iron Maiden” и “Metallica” лично избират “Bullet For My Valentine” да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.

В новият албум “Gravity” (2018) групата съчетава електронни елементи с характерното за тях хард рок звучене. На предстоящото турне ще видим “Bullet For My Valentine” в състав Matt Tuck (вокал, китара), Michael ‘Padge’ Paget (беквокали и китара), Jamie Mathias (бас)  и Jason Bowld  (ударни).

 

◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА БИЛЕТИТЕ

Първите 200 билета от двете ценови категории (правостоящи и седящи) ще са на промоционална цена – съответно 40 и 50 лв. След това билетите ще са на цени 60 и 70 лв, а в деня на концерта - 80 и 90 лв. 

Продажбата на билетите започва на 11 януари от 10:00 ч.

Автор: Момчил Цонев
09.01.2019 г. 13:52
Посетено: 588
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/28825-bullet-for-my-valentine-s-kontsert-u-nas-tazi-prolet