Музика

Код червено: Група D.VINE с два концерта в Борисовата градина

Лятна културна програма на Столична община

Код червено: Група D.VINE с два концерта в Борисовата градина

 

◊ ПОКАНА

Два концерта подготвя група D.VINE, като част от лятната културна програма на Столична община.

22.07. (неделя) - Ladies in Red

24.08. (петък) – Ladies’ night 

Концертите са на сцена "Лятна естрада" в Борисовата градина с начален час 19 часа.

Концертите са с имена на две велики песни "Lady in Red" на Chris De Burgh и "Ladies night" на Kool and the Gang, които са акцент в концепцията на двете музикални вечери. Програмата ще включва поп музика, модерни денс хитове, златни ретро парчета и рок песни за финал, които дамите ще изпълнят в грациозни огнено червени тоалети.

На двете дати D.VINE ще има силен DJ съпорт. Сцената ще открие DJ VaGro (Васко Громков) на концерта на 22 юли, а Краси Москов ще партнира на групата на концерта през август.

На 22 юли (неделя) D.VINE за първи път ще представи с български текст авторската си песен „Време за Теб” ("You make me"). Музика: Ирина Русимова, Текст: Тина Коилова, Аранжимент: група D.VINE

Програмата на момичетата е посветена на страстта, бурния танц, мечтите, аромата на младо вино (от където идва и името на групата), ярките контрасти и са в "Код: червено" като емоция и декор.

D.VINE приканват всичките си почитатели и най-вече дамската аудитория да „прегърне” идеята на концерта и да бъде в преобладаващо огнено червено облекло.

 

Съпътстващи дейности по време на концертите на D.VINE:

Всеки голям концерт има кауза. Желанието на D.VINE е на този концерт да подарят една китара "Китарата на D.VINE" на дете от публиката и чрез този жест музиката да влезе в повече домове и сърца, за да има още концерти през годините от новосъздадени групи. За "надпреварата" за китарата ще могат да участват всички деца на възраст до 18 години. 

Втора китара също ще има като изненада, но тя ще се изтегли на втория концерт – 24.08., ще бъде "Китарата на публиката".  

Непосредствено до сцената D.VINE ще поставят голямата фото рамка, която ги съпътства на всички важни събития за снимки след концерта със своите почитатели.

На концертите D.VINE ще представи на почитателите си за първи път своите фен материали и всеки техен почитател ще може да си вземе нещо любимо като част от емоцията на групата.

И в двете концертни вечери ви очакват много емоции, контраст между релаксиращи звуци и силна музикална динамика, ярък женски темперамент и много танци. Гарантирана програма за почитатели от всички възрасти и музикален вкус.

Концертите са част от програмата на Столична община и са със свободен достъп.

Линк към събитието тук: https://www.facebook.com/events/553739208356279/

 

Видеа на D.VINE от концерт на същата сцена:

https://www.youtube.com/watch?v=xAfHKeLZujs

https://www.youtube.com/watch?v=eVfrQHDnroc

 

You make me (първо изпълнение през 2015 г.)
https://www.youtube.com/watch?v=0J0-MUK3QNM

 

Официални страници на групата:

https://www.facebook.com/dvine.bg/

http://dvine.bg/

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
20.07.2018 г. 18:14
Посетено:
1063
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/28085-kod-cherveno-grupa-d-vine-s-dva-kontserta-v-borisovata-gradina