Музика

Zucchero с концерт в Античния театър в Пловдив след броени дни

Италианската звезда ще пее у нас на 23 юли

Zucchero с концерт в Античния театър в Пловдив след броени дни

 

◊ В ПРОДАЖБА СА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА

Остават броени дни до концерта на мегазвездата Zucchero в Античния театър в Пловдив.  По време на концерта си у нас Zucchero ще изпълни най-доброто от 30–годишната си  музикална кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо.

Концертът на Zucchero е на 23 юли и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Италианският музикант стартира своите летни участия с два невероятни концерта на 3 и 4 юли на площад Сан Марко във Венеция.

Поради изключителния интерес към концерта, след преговори с мениджмънта на артиста, са пуснати в продажба два допълнителни сектора на Античния театър в Пловдив. Билетите са на цена от 60 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Ticketpro.

 

◊ КОЙ Е ZUCCHERO

Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, е един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариера повече от три десетилетия. Неговата музика е повлияна най-вече от блус, госпел, соул, и рок. Песни, като „Senza una Donna (Without a Woman)“, „Il Volo“, „Baila (Sexy Thing)“, „Occhi“ са малка част от хитовете на изпълнителя, които му носят световна популярност и милиони продажби.

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
10.07.2018 г. 16:47
Посетено:
1149
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/28053-zucchero-s-kontsert-v-antichniya-teatar-v-plovdiv-sled-broeni-dni